* Na 21 weken smeren en spuiten, nu weer gezonde nagels.

* Jaren schimmelnagels waar ik echt niet vanaf kwam. Werd er een beetje hopeloos van. Nu via Wendy zien ze er weer mooi uit. Maar ook haar gehele pedicure werk mag
   er zijn. Wij wandelen graag, na een 'onderhoudsbeurt' bij Wendy is dit echt een plezier. Weg eelt, weg likdoorns, weg pijnlijke voeten. Soort wondertje op zich.
   En ook niet onbelangrijk nog een gezellig leuk mens ook. Bedankt Wendy.

* Na diverse dure middelen te hebben gebruikt en zelfs medicijnen te hebben geslikt, dacht ik nooit van mijn schimmelnagel af te komen.
   Tot ik bij Wendy de PACT therapie onderging. De behandeling is pijnloos en het duurt maar even, maar het resultaat is fantastisch.
   Ik ben er erg blij mee!

* Na lange tijd last te hebben gehad van schimmel-nagelsop de tenen, enige pogingen gedaan om er vanaf te komen met behulp van (dure) middelen welke op
   TV reclames worden aangeprezen. Echter zonder enig resultaat.
   Bij Wendy Pulverer van Voetcare4You in behandeling gegaan voor de behandeling van PACT therapie met verbluffend resultaat.
   De schimmel is verdwenenen de nagels zien er na een paar behandelingen weer gezond uit.!!!

   Ik ben zeer tevreden over VOETCARE4YOU.”
   Succes en groeten,
   Herman Poelman

* PACT therapie
   Eindelijk kon ik weer in open schoenen lopen na lange tijd last te hebben gehad van een schimmelnagel. De PACT therapie van Wendy had een prima resultaat.
   Mijn nagels zien er nu weer goed uit. Zeer tevreden ben ik hierover en beveel het iedereen aan.

* Wendy is echt top had een eeltpit onder me voet zitten waar ik jaren last van had na verschillende pedicuren geweest niks hielp.
   2 x na Wendy en het is over heb nu weer gezonden voetjes heerlijk

* Nina 10 jaar
   Ik ben Nina 10 jaar oud. Met een schimmelnagel. Ik ben er een jaar mee gepest. het gebeurden vaak in de kleedkamers bij gym. . later heb ik goede vrienden gekregen.
   en die hielpen mij. en toen is het pesten opgehouden.
   Maar in middels word ik geholpen door Wendy. en is mijn schimmelnagel al een heel eind weg. maar je moet er wel veel voor doen maar dan gaat het wel weg.
   Bedankt Wendy!
   Groeten Nina.
   ik hoop dat je nog maar mensen blij kunt maken, met mooie nagels .


                                   


* Lisette van Waas heeft Voetcare 4you beoordeeld — 5 sterren

* Wendy heeft mij geholpen om van mijn schimmel nagel af te komen en...met succes!! De nagel was erg gevoelig en na 2 behandelingen zag je al resultaat en
   was de gevoeligheid ook verdwenen. Vandaag laatste controle gehad.
   Wendy super bedankt en voor iedereen een aanrader wat mij betreft!!

* Na jaren experimenteren met allerlei smeerseltjes en twee kuren van de huisarts ben ik, na het lezen van de advertentie van Wendy Pulverer naar haar toe gegaan.
   Ik ben behandeld met de schimmeltherapie. Na drie maandenben ik er zo goed als af. Bij twee zie je niets meer en bij een heb ik in overleg met Wendy nog een keer
   laten behandelen voor de zekerheid.
   Ook ga ik een paar keer per week in een bakje water met een scheut azijn zitten om zweetvoeten te verminderen. Ik heb 't gevoel dat het werkt.
   Groeten Flip

* Ik zou een ieder die jaren loopt te kwakkelen met schimmelnagels willen adviseren om bij Voetcare4you de Pactschimmeltherapie te doen.
   De therapeute is ontzettend vriendelijk en gaat heel zorgvuldig met haar klanten om.
   De Pact Schimmeltherapie is een uitvinding van de eeuw en het is wonderbaarlijk om het resultaat op zeer korte termijn te zien.
   Voetcare4you krijgt van mij 4 sterren ****.
   Ben c Noten

* Na maanden te hebben geprobeerd een schimmel in mijn grote teennagel te doden gelukkig bij Wendy terecht gekomen.
   Na mijn teen te hebben gestoten op een judo mat is een schimmel in de nagel gekomen. Deze heb ik bestreden met knoflook, VAPORUB, tea-tree olie en
   enkele laser behandelingen, maar kwam er niet van af. Met PACT heb ik nu eindelijk een gezonde nagel terug. Vergeet smeersels etc. als je echt eraf wil,
   helpt alleen deze behandeling.
   Bedankt Wendy! Top! mvg Paul.

* Ik worstelde al jaren (20?) met schimmelnagels. Hoogstwaarschijnlijk ooit veroorzaakt door onbekommerd (zonder slippers) douchen op school, sportschool, club.
   Na vele pogingen via, drogist, apotheek en huisarts ben ik uiteindelijk bij Wendy Pulverer terechtgekomen. Zij gebruikt de PACT schimmelnageltherapie.
   Hoewel ik eerst nogal sceptisch was, vooral ook gevoed door de toch wel hoge kosten. Maar na 5 maanden zijn we toch zo ver gekomen dat ik weer fraaie teennagels heb
   (behalve één, die was er heel erg aantoe!). Ik moet bekennen: vergeleken met hoe het was, is het resultaat de inspanning en het geld waard geweest.
   Nog los van het feit dat Wendy de therapie toepast met veel informatie en gezelligheid.

* Ik behandel altijd ’s ochtends:
   De twee, door jou aangegeven teennagels (grote en kleine) behandel ik met de ureum

   De overige nagels met lotion en creme. Maar hoe? Ik heb nu eerst lotion gebruikt en daarna de creme erop. Is dat juist?
   ’s Avonds: borstel ik de nagels onder schoon water en loop, zo veel als mogelijk, op slippers.

   Na jaren tobben met huismiddeltjes en middelen uit de drogisterij ben ik na de behandeling bij Wendy bijna van mijn schimmelnagels verlost. Het is wel een kwestie van   
   geduld. Ik had schimmel tot bijna in het nagelbed en deze is er bijna uitgegroeid. Ik kan pactschimmelbehandeling aan iedereen aanraden.
   Het is een prettige en pijnloze behandeling.

   Ik bezoek Wendy nu 1,5 jaar.Enige jaren had ik last van een klaknagel.Later werden dat er vier nagels in totaal.Van alles al geprobeerd.Nadat ik de advertentie had gelezen
   contact gezocht. De pact therapie heeft bij mij goed gewerkt.
   Toppie! Ik durf mijn voeten weer te tonen dankzij Wendy.
   Groet, Arnolda Zijderveld

* Na jaren van tobben en alles geprobeerd te hebben, denk ik nu toch echt van mijn schimmelnagel af te zijn :-)
   Wendy heeft wel heeel veel keren mijn nagel onder de lamp moeten zetten maar zie hier het resultaat!! Ik durf weer in slippertjes de straat op en in ga ze nu snel lakken voor
   de zomer. Dank je wel lieverd! x