Hallo Wendy,

De recentie die ik geschreven heb staat in het gastenboek en is niet op de juiste plaats in de website terecht gekomen.

Voor alle zekerheid zal ik het nog een keer geven dan kun je het op de website laten plaatsen.

“van Mevr.A.J.P. te Zwijndrecht

Na lange tijd last te hebben gehad van schimmel-nagelsop de tenen, enige pogingen gedaan om er vanaf te komen met behulp van (dure) middelen welke op TV reclames worden aangeprezen. Echter zonder enig resultaat.

Bij Wendy Pulverer van Voetcare4you in behandeling gegaan voor de behandeling met de Pact-schimmel therapie met verbluffend resultaat.

De schimmel is verdwenenen de nagels zien er na een paar behandelingen weer gezond uit.!!!

Ik ben zeer tevreden over VOETCARE4YOU.”

Succes en groeten,

Herman Poelman


famouwens@gmail.com

PACT therapie

Eindelijk kon ik weer in open schoenen lopen na lange tijd last te hebben gehad van een schimmelnagel. De PACT therapie van Wendy had een prima resultaat. Mijn nagels zien er nu weer goed uit. Zeer tevreden ben ik hierover en beveel het iedereen aan.Wendy is echt top had een eeltpit onder me voet zitten waar ik jaren last van had na verschillende pedicuren geweest niks hielp 2 x na wendy en het is over heb nu weer gezonden voetjes heerlijk
Nina 10 jaar

Ik ben Nina 10 jaar oud. Met een schimmelnagel. Ik ben er een jaar mee gepest. het gebeurden vaak in de kleedkamers bij gym. . later heb ik goede vrienden gekregen. en die hielpen mij. en toen is het pesten opgehouden.
Maar in middels word ik geholpen door Wendy. en is mijn schimmelnagel al een heel eind weg. maar je moet er wel veel voor doen maar dan gaat het wel weg.
Bedankt Wendy!
Groeten Nina.
ik hoop dat je nog maar mensen blij kunt maken, met mooie nagels .

Lisette van Waas heeft Voetcare 4you beoordeeld — 5 sterren


Wendy heeft mij geholpen om van mijn schimmel nagel af te komen en...met succes!! De nagel was erg gevoelig en na 2 behandelingen zag je al resultaat en was de gevoeligheid ook verdwenen. Vandaag laatste controle gehad. Wendy super bedankt en voor iedereen een aanrader wat mij betreft!!

Ik zou een ieder die jaren loopt te kwakkelen met schimmelnagels willen adviseren om bij Voetcare4you de Pactschimmeltherapie te doen. De therapeute is ontzettend vriendelijk en gaat heel zorgvuldig met haar klanten om. De Pact Schimmeltherapie is een uitvinding van de eeuw en het is wonderbaarlijk om het resultaat op zeer korte termijn te zien. Voetcare4you krijgt van mij 4 sterren ****

Ben c Noten


Na maanden te hebben geprobeerd een schimmel in mijn grote teennagel te doden gelukkig bij Wendy terecht gekomen. Na mijn teen te hebben gestoten op een judo mat is een schimmel in de nagel gekomen. Deze heb ik bestreden mat knoflook, VAPORUB, tea-tree olie en enkele laser behandelingen maar kwam ik er niet af. Met PACT heb ik nu eindelijk een gezonde nagel terug. Vergeet smeersels etc. als je echt eraf wil helpt alleen deze behandeling. Bedankt Wendy! Top! mvg Paul

Ik worstelde al jaren (20?) met schimmelnagels. Hoogstwaarschijnlijk ooit veroorzaakt door onbekommerd (zonder slippers) douchen op school, sportschool, club. Na vele pogingen via drogist, apotheek en huisarts ben ik uiteindelijk bij Wendy Pulverer terechtgekomen. Zij gebruikt de PACT schimmelnageltherapie. Hoewel ik eerst nogal sceptisch was, vooral ook gevoed door de toch wel hoge kosten. Maar na 5 maanden zijn we toch zo ver gekomen dat ik weer fraaie teennagels heb (behalve één, die was er heel erg aan toe!). Ik moet bekennen: vergeleken met hoe het was, is het resultaat de inspanning en het geld waard geweest.

Nog los van het feit dat Wendy de therapie toepast met veel informatie en gezelligheid.Met vriendelijke groet / With kind regards,Ik behandel altijd ’s ochtends:

De twee, door jou aangegeven teennagels (grote en kleine) behandel ik met de ureum

De overige nagels met lotion en creme. Maar hoe? Ik heb nu eerst lotion gebruikt en daarna de creme erop. Is dat juist?


’s Avonds: borstel ik de nagels onder schoon water en loop, zo veel als mogelijk, op slippers.


Na jaren tobben met huismiddeltjes en middelen uit de drogisterij ben ik na de behandeling bij Wendy bijna van mijn schimmelnagels verlost. Het is wel een kwestie van geduld. Ik had schimmel tot bijna in het nagelbed en deze is er bijna uitgegroeid. Ik kan pactschimmelbehandeling aan iedereen aanraden. Het is een prettige en pijnloze behandeling.

Ik bezoek Wendy nu 1,5 jaar.Enige jaren had ik last van een klaknagel.Later werden dat er vier nagels in totaal.Van alles al geprobeerd.Nadat ik de advertentie had gelezen contact gezocht.
De pact therapie heeft bij mij goed gewerkt.
Toppie! Ik durf mijn voeten weer te tonen dankzij Wendy.
Groet, Arnolda Zijderveld


Na jaren van tobben en alles geprobeerd te hebben, denk ik nu toch echt van mijn schimmelnagel af te zijn :-)
Wendy heeft wel heeel veel keren mijn nagel onder de lamp moeten zetten maar zie hier het resultaat!! Ik durf weer in slippertjes de straat op en in ga ze nu snel lakken voor de zomer. Dank je wel lieverd! x